23 Mart 2013 Cumartesi

Yangın Tüpü,Yangın Söndürücü,Yangın Söndürme Cihazı,Yangın Malzemeleri,Yangından Koruyucu Malzemeler,Yangın Tüpleri

Merhaba sevgili okurlar,

Maalesef ülkemizde yangın söndürme cihazı denilince akla ilk gelen çeşitli nedenlerden dolayı alınan cihazlar olarak gelir. Örneğin; itfaiye ruhsatı için,Belediye'ye faturası verilip dükkan ya da işyeri ruhsatı almak için ya da araçların muayene zamanında sadece gösterme amaçlı alınan araç cihazları gibi.

Ancak ateş hep düştüğü yeri yakar...Yani yangın atlatmayan bir ev,bir firma,bir dükkan ya da bir araç sahibi aslında bu yangın söndürücülerin ne kadar önemli ve hayatımız için bir nevi kurtarma ajanı olduğunu anlayamaz. Tabiki kaliteli alınmış bir yangın söndürme cihazı iyi bir kurtarma ajanı olabilir.Sadece birtakım vesileler için aldığınız ucuz yangın söndürme tüpleri inanın sizi kendinizden bile az korur hatta ve hatta ateşi çoğu zaman daha çok harlar.

İşte bu yüzden piyasada ''sadece bu işi ucuza kapatayım'' mantığıyla yangın söndürme cihazı almayınız ve kanmayınız. Çünkü içinde kullandıkları tozun ne olduğu belirsiz,insan sağlığına zarar verici özellikte olma ihtimali yüksektir.


Tüpaş Yangın Söndürme Cihazları olarak yıllardır size en iyi hizmeti vermenin ve en kaliteli yangın tüpü üretmenin gururunu taşımaktayız.
Alacağınız bir adet yangın tüpü sizin seneler boyu elde etmiş olduğunuz birikimlerinizi korumaya sebeptir.Lütfen bu hususta tüketiciler olarak çok dikkatli olunuz. Her firmadan yangın söndürme cihazı alınmaz. Belgelerine özellikle de 4 yıl garanti veren yangın söndürme cihazı firmalarına güvenin.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder