28 Şubat 2013 Perşembe

Yangın Söndürme Cihazı,yangın söndürme cihaz dolumu,yangın tüpü Bahçelievler

 Yangın hayatımızda hiç beklemediğimiz bir anda en sevdiklerimize,yaşam alanlarımıza,ya da firmalarımıza kötü hadiseler yaşatabilir.

 Yangından korunmak için bize ya da varlıklarımıza zarar vermemesi için bu kötü olayı yaşamadan önce mutlaka önlem almalıyız.

 Alacağınız bir yangın söndürme cihazı ya da firmanıza yaptıracağınız bir yangın algılama sistemi,takılacak bir duman dedektörü,buton,siren sizi büyük risklerden her zaman koruyacaktır.Fakat günümüzde maalesef bir çok firma ve dolandırılan bir çok vatandaşımız bulunmakta bu hususta.

Peki bir yangın söndürme cihazı satın alacağınızda nelere dikkat etmelisiniz?

1.Alacağınız yerin yangın söndürme cihazı üretici firma olmasına dikkat ediniz.

2.TSE,ISO,CE belgelerine sahip olan firmalarını tercih ediniz.Hatta firmadan mutlaka bu belgelerin birer fotokopilerini talep ediniz.

3.Garanti Süresinin mutlaka 4 YIL OLMASINA DİKKAT Ediniz çünkü Türkiye'deki firmaların %90'ı hala 2 yıl garanti vermektedir.

4.Yangın Söndürme Cihazınızın manometresinin düzgün olup olmadığına,ibrelerin doğru istikametleri gösterip göstermediğine bakınız.

5.Mutlaka üzerinde dolum ve bakım etiketinin olup olmadığına,nasıl çalıştırılması gerektiğine dair tanıtıcı etiketlerin bulunup bulunmadığına bakınız.

Bu ve bunun gibi bir çok husus ile yangından korunabilir,alacağınız yangın söndürme cihazının düzgün bir firma tarafından üretilip üretilmediğine dair bilgi sahibi olabilirsiniz.



Tüpaş Yangın Söndürme Cihazları ve Yangın Algılama Sistemleri 33 yıldır hem üretici hem satış ve satış sonrası destek hizmeti ile sizlere profesyonel hizmet sunmaktadır.

Kalite Standartları'na çok büyük bir değer veren firmamız ister 1 cihaz isterseniz 10000 cihaz için müşterilerine aynı kalitede hizmet vermektedir.

Yangın hafife alınmayacak kadar kötü,korunduğunda korkulmayacak kadar geçici bir hadisedir.

HER TÜRLÜ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ




0 212 551 71 71

0 212 552 56 28





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder